Povratne informacije

Na RoyalMC se trudimo zadovoljiti vsakega igralca, ki se nam pridruži. Vaše mnenje nam je izjemno pomembno, zato smo vsake povratne informacije zmeraj veseli.

Naš strežnik in skupnost želimo graditi skupaj z igralci, zato vam omogočamo, da svoje mnenje tudi prosto izrazite.

 

PODAJANJE POVRATNIH INFORMACIJ

⭐️ Ocena na Google

Svoje mneje lahko izrazite z oceno. Zaželjeno je, da podate tudi konstruktiven komentar. Oceno na Google lahko podate s klikom na povezavo.


💡 Predlogi za strežnik

Igralci najbolje veste, kaj si želite, saj na strežniku igrate več kot mi. Navsezadnje pa je le-ta namenjen vam.

Predloge glede novih funkcij na strežniku ali predloge za spremembo obstoječih funkcij sprejemamo na podstrani spletnega portala - Predlogi.


🐞 Prijava napake

Naši razvijalci so prav tako ljudje in napake se dogajajo. Včasih se zgodi, da kakšna funkcija na strežniku preneha delovati ali ne deluje, kot pričakovano. Tudi naši prevajalci se kdaj pa kdaj zatipkajo ali pa jih ugrabi tiskarski škrat in s tem nekatera sporočila postanejo nerazumljiva.

 

Če ste našli napako, jo lahko prijavite tako, da odprete prijavo na našem Discord strežniku ali pa nas kontaktirate preko našega e-poštnega naslova [email protected]. Da lahko napako učinkovito odpravimo, morate podati temeljit opis težave skupaj z doslednimi navodili za reprodukcijo, v kolikor je to mogoče.


Vse ostale pohvale, pobude in/ali kritike sprejemamo na našem Discord strežniku ali na našem e-poštnem naslovu [email protected].

 

Nazadnje posodobljeno: 11 Avgust 2024 13:40

Ali vam je ta članek pomagal?

Povezani članki